Uitgebreide bijverwarming

Hebt u interesse in het laten installeren van een vloerverwarming als uitgebreide bijverwarming, dan bent u hier aan het goede adres. We kunnen u hier goed inlichten over de mogelijkheden voor het leggen van dit type vloerverwarming. Vanwege onze samenwerking met de landelijke Kluswebsite hebben we door heel het land de beste vakmannen met Kluskeur keurmerk voor u klaarstaan. Dat betekent puur vakmanschap, eerlijk prijzen en altijd garantie op uw verwarmingsklus.

Wanneer kiezen voor uitgebreide bijverwarming?

Een goede manier om uw wooncomfort in ons koude landje te optimaliseren is door het laten aanleggen van een vloerverwarming als uitgebreide bijverwarming. Zoals de naam al verklapt gaat het hier om een vloerverwarmingssysteem dat als extra aanvulling dient op het hoofdverwarmingssysteem. Deze vloerverwarming wordt gelegd op een hartafstand van 15 cm. Het is bijvoorbeeld ideaal om een uitgebreide bijverwarming aan te leggen in kamers waar u weinig vertoeft, zoals een wasruimte of een slaapkamer die niet veel wordt gebruikt. Een uitgebreide bijverwarming biedt iets meer warmte dan de gewone bijverwarming, maar het is wel nodig om extra radiatoren te plaatsen om een aangename temperatuur te krijgen.

Voordelen uitgebreide bijverwarming

Het grote voordeel van een vloerverwarming als uitgebreide bijverwarming is het extra stukje luxe en wooncomfort dat het u geeft in ruimtes die wel belangrijk zijn in huis, maar waar u minder tijd doorbrengt dan bijvoorbeeld in de woonkamer. Een vloerverwarming als uitgebreide bijverwarming is goedkoper dan een vloerverwarming als hoofdverwarming.

Gratis offerte

We zijn u graag zo goed mogelijk van dienst, daarom kunt u hieronder gemakkelijk online contact met ons opnemen. Hebt u nog vragen? Dan kunt u ook eens een expert bij u langs laten komen om samen de mogelijkheden door te spreken. Of wilt u graag meteen weten hoeveel het laten leggen van een vloerverwarming als uitgebreide bijverwarming u gaat kosten, dan kunt u hier direct gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.